Een draaikiep raam met bovenlicht kiep

 Ramen

Een draaikiep raam met bovenlicht kiep is een type raam dat ontworpen is om zowel te kunnen draaien als kiepen en heeft daarbij een extra bovenlicht dat ook kan kiepen. Dit maakt het mogelijk om het raam op verschillende manieren te openen, waardoor het ideaal is voor situaties waarin ventilatie en veiligheid belangrijk zijn.

Het raam is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een goede isolatie en duurzaamheid. Het draaikiep raam is voorzien van een draai-kiep systeem, waardoor het raam in twee posities kan worden geplaatst: volledig geopend als een normaal raam en in de kiepstand, waarbij alleen de bovenkant van het raam op een kier wordt gezet. Het extra bovenlicht kan op dezelfde manier worden geopend.

Dit type raam biedt niet alleen een goede isolatie, maar ook extra ventilatiemogelijkheden, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende gebouwen en kamers, zoals slaapkamers en badkamers. Het raam kan eenvoudig worden geopend en gesloten dankzij het gebruiksvriendelijke mechanisme.

Het draaikiep raam met bovenlicht kiep is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw. Bovendien is het raam gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken dankzij het materiaal waarvan het is gemaakt.

Kortom, het draaikiep raam met bovenlicht kiep is een veelzijdige en functionele oplossing voor elke ruimte waar zowel ventilatie als isolatie gewenst zijn.

Inoutic Ramen

Materiaal Kunststof

Levertijd Een draaikiep raam met bovenlicht kiep

De Een draaikiep raam met bovenlicht kiep van Inoutic zal rond 4 tot 8 weken thuisbezorgd worden

1
Ramen

Inoutic

Voordeelprijs 226.83 Euro!

Ga naar Een draaikiep raam met bovenlicht kiep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *