Vast + DraaiKiep + Vast

 Ramen

Drie- voudige ramen zijn ramen die uit drie glaspanelen bestaan en zijn ontworpen om de isolatie van een gebouw te verbeteren. Er zijn twee soorten drie- voudige ramen: draai vast en draaikiep.

Draai vast drie- voudige ramen zijn ramen die niet kunnen worden geopend. Deze ramen zijn ontworpen om het meest isolerende type raam te zijn, omdat er geen openingen zijn waardoor warmte of koude lucht kan ontsnappen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in gebouwen waar energiebesparing van cruciaal belang is.

Draaikiep drie- voudige ramen zijn ramen die kunnen draaien en kantelen. Dit type raam kan in twee verschillende posities worden geplaatst: volledig geopend, zoals een normaal raam, en in de kiepstand, waarbij alleen de bovenkant van het raam op een kier wordt gezet. Deze functie maakt ze ideaal voor gebruik in situaties waar ventilatie en veiligheid belangrijk zijn, bijvoorbeeld in slaapkamers en badkamers. Bovendien bieden ze ook nog steeds een goede isolatie dankzij de drievoudige beglazing.

Inoutic Ramen

Materiaal Kunststof

Levertijd Vast + DraaiKiep + Vast

De Vast + DraaiKiep + Vast van Inoutic zal rond 4 tot 8 weken thuisbezorgd worden

1
Ramen

Inoutic

Voordeelprijs 212.06 Euro!

Ga naar Vast + DraaiKiep + Vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *