Dubbele Deur naar Buiten Openend – Glas

 Deuren

Dubbele Deur naar Buiten Openend – Glas:Wil jij graag een mooie en praktische dubbele deur voor buiten? Dan is ons model dubbele deur naar buiten openend met glas echt iets voor jou! Deze deur is een echte aanwinst voor elke woning.

De dubbele deur bestaat uit twee panelen die naar buiten toe openen en zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Het frame van de deur is versterkt met stalen profielen, wat zorgt voor extra stevigheid en veiligheid.

De deur is voorzien van grote glazen panelen die zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel geven aan de kamer. Het glas is van hoge kwaliteit en is isolerend, waardoor het de warmte binnenhoudt en het geluid van buitenaf dempt.

Met een veiligheidsslot ben je verzekerd van een goed vergrendelde deur en hoef je je geen zorgen te maken over ongewenst bezoek. De deur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zodat deze perfect past bij elke woningstijl en -indeling.

Kortom, onze dubbele deur naar buiten openend met glas is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan jouw woning.

Inoutic Deuren

Materiaal Kunststof

Levertijd Dubbele Deur naar Buiten Openend – Glas

De Dubbele Deur naar Buiten Openend – Glas van Inoutic zal rond 4 tot 8 weken thuisbezorgd worden

1
Deuren

Inoutic

Voordeelprijs 1102.82 Euro!

Ga naar Dubbele Deur naar Buiten Openend – Glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *