Een deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert

 Deuren

Een deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert is een type raam dat bestaat uit een deur en een raamkozijn met drie ramen, gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Het raam is ontworpen om naar binnen te openen en biedt verschillende opties voor ventilatie en toegang tot de binnenruimte.

Het raam is voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor een goede isolatie en een hoge energie-efficiëntie. Dit betekent dat het raam warmte binnen houdt en kou buiten, wat resulteert in een verlaging van de stookkosten en een vermindering van het energieverbruik.

Het raam is ook voorzien van een afsluitbaar raamkozijn en een deur die afsluitbaar is met een slot, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Het raam kan eenvoudig worden geopend en gesloten dankzij het gebruiksvriendelijke mechanisme en biedt verschillende opties voor ventilatie.

Het raamkozijn is opgedeeld in drie verticale ramen die afzonderlijk van elkaar geopend en gesloten kunnen worden. Dit biedt extra flexibiliteit bij het regelen van de ventilatie en het binnentreden van daglicht. Bovendien zorgt het raamkozijn voor een moderne en elegante uitstraling.

De deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw. Het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken dankzij het materiaal waarvan het is gemaakt.

Kortom, de deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert is een uitstekende oplossing voor situaties waarin ventilatie en toegang tot de binnenruimte belangrijk zijn. Het biedt een goede isolatie, is gemakkelijk te onderhouden en kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw.

Inoutic Deuren

Materiaal Kunststof

Levertijd Een deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert

De Een deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert van Inoutic zal rond 4 tot 8 weken thuisbezorgd worden

1
Deuren

Inoutic

Voordeelprijs 842.10 Euro!

Ga naar Een deur naar binnen openend 3 raam-3pvc-vert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *