Deur naar Binnen openend – Half PVC 1 Raam

 Deuren

Deur naar Binnen Openend – Half PVC 1 Raam: Een deur naar binnen openend half PVC raam is een type raam dat bestaat uit een deur en een raamkozijn, beide gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Het raam is ontworpen om naar binnen te openen en biedt verschillende opties voor ventilatie en toegang tot de buitenruimte.

Het raam is voorzien van een dubbele beglazing, wat zorgt voor een goede isolatie en een hoge energie-efficiëntie. Dit betekent dat het raam warmte binnen houdt en kou buiten, wat resulteert in een verlaging van de stookkosten en een vermindering van het energieverbruik.

Het raam is ook voorzien van een afsluitbaar raamkozijn en een deur die afsluitbaar is met een slot, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Het raam kan eenvoudig worden geopend en gesloten dankzij het gebruiksvriendelijke mechanisme en biedt verschillende opties voor ventilatie.

Het deur naar binnen openend half PVC raam is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw. Het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken dankzij het materiaal waarvan het is gemaakt.

Kortom, het deur naar binnen openend half PVC raam is een uitstekende oplossing voor situaties waarin zowel ventilatie als veiligheid belangrijk zijn. Het biedt een goede isolatie, is gemakkelijk te onderhouden en kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw.

Inoutic Deuren

Materiaal Kunststof

Levertijd Deur naar Binnen openend – Half PVC 1 Raam

De Deur naar Binnen openend – Half PVC 1 Raam van Inoutic zal rond 4 tot 8 weken thuisbezorgd worden

1
Deuren

Inoutic

Voordeelprijs 1011.60 Euro!

Ga naar Deur naar Binnen openend – Half PVC 1 Raam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *